У току реконструкција амбуланте у Волујцу

У здравственој амбуланти у Волујцу, где ће од јесени почети са радом стоматолог, радови на адаптацији објекта су у пуном јеку. У протеклом периоду завршена је реконструкција електричне мреже, амбуланта је окречена, офарбана је столарија, а почели су и радови на замени подова. Сви радови у амбуланти у Волујцу дали су потпуно нов изглед овом простору, који може да се упореди са било којим у граду, каже др Миланка Урошевић, запослена у овој амбуланти.

[opis-slike opis=“Ускоро почиње са радом стоматолог у Волујцу“]

Према ранијим плановима стоматолог ће, на иницијативу житеља овог дела Поцерине, а у договору са оснивачем, Градом, који финансира радове, почети да ради од јесени.

У амбуланти у Волујцу лече се осим мештана овог села и житељи  из Румске, Метлића, Накучана, Синошевића, Бојића и Двориште. У амбуланти је око 4000 картона, а доступност стоматолошке заштите од септембра, учиниће наше услуге доступнијим корисницима са овог подручја Градске управе Шапца, што свакако доприноси вишем квалитету здравствене заштите на чему континуирано ради Дом здравља Шабац.

Унесите текст и стисните ентер да започнете претрагу