У току реконструкција амбуланте у Јеленчи

Дом здравља Шабац ових дана реконструише здравствену амбуланту у Јеланчи. Реч је о радовима који треба да допринесу стварању бољих услова за лечење наших пацијената, али и рада наше екипе.

JELENCA TABLA

Сви радови почели су заменом столарије, која је била расушена, веома оштећена, због чега је долазило до губитка и расипања енергије током грејне сезоне. Уместо раније, уграђена је ПВЦ столарија – прозори са ролетнама, ролокомарником и термо стаклом, а спољашња улазна врата су од алуминијумских профила.

PROZORI UNUTRA

На овај начин и радовима на објекту у Јеленчи Дом здравља Шабац остварује један од својих примарних циљева – обезбеђење квалитетне здравствене заштите, уз рационалност и одговорност, у овом случају остварењем веће енергетске ефикасности.

ZIDOVI

Амбуланта у Јеленчи се тренутно кречи, а биће замењене и подне облоге. У овој фази, динамика радова зависи највише од временских услова, па уколико време дозволи, посао би требало да буде завршен средином августа. Укупна процењена вредност радова премашује 650.000 динара.

PROZORI SPOLJA

 

 

Унесите текст и стисните ентер да започнете претрагу