Базар здравља на Међународном пливачком маратону Јарак-Шабац

Базар здравља на Међународном пливачком маратону Јарак-Шабац

Наша акција „Базар здравља“, која за циљ има промоцију здравља и пружање доприноса развоју свести о важности превентивних прегледа настављена је данас на 46. Међународном пливачком маратону Јарак-Шабац. Традиционалну манифестацију, која траје готово пола века, прате и бројни садржаји, који се организују на шабачком Старом граду, а чији део је данас био и наш „Базар здравља“. Са жељом да управо на манифестацијама које промовишу здрав живот, спорт и традиционалне вредности, пренесемо и своју најважанију поруку о очувању здравља, наша екипа је, уз проверу притиска и шећера у крви, посетиоцима на обали Саве, давала савете. KOLAZ
– БРИНИТЕ О СВОМ ЗДРАВЉУ НА ВРЕМЕ основна је порука свих наших активности, па је свака прилика у којом можемо да пошаљемо ову поруку добродошла. Јабуку данас дарујемо онима чији резултати доказују да о свом здрављу брину. Остале подсећамо колико је то важно, јер је превенција први корак ка очувању здравља и први корак у остварењу наше мисије. Уколико неки од ових превентивних прегледа открије било какве здравствене промене, онда смо у потпуности оправдали ове активности, јер су често недовољна одговорност према сопственом здрављу и нередовне посете лекару узрок обољења. Зато, брините о здрављу и чувајте га поручујемо и данас са манифестације која промовише здрав живот и траје скоро пет деценија са Међународног пливачког маратона Јарак- Шабац – рекао је прим. др Мирослав Поповић, директор Дома здравља Шабац.

KRV

Јабука је и данас била на дар онима који имају високо изражену свест о важности превенције и брину о свом здрављу.

JABUKA UZ RAZGOVOR
Посебну радост нам причињава то што  је међу посетиоцима шабачког Старог града, али и нашег штанда био и велики број малишана који су добили јабуку на поклон. Сматрамо да је изузетно важно здраве животне навике развијати од најранијег узраста, па смо за то искористили и ову данашњу прилику.

DECAK SA JABUKOM