Дом здравља Шабац обележио пет година рада

Дом здравља Шабац обележио пет година рада

У присуству представника локалне самоуправе, бројних установа и институција са којима наша установа сарађује, медија и запослених наш Дом здравља обележио је пет година рада.

– Наш град на разне начине показује бригу о квалитету живота наших суграђана, па нам је унапређење тог квалитета један од најважнијих послова. Зато градимо путеве, бринемо о водоснабдевању, социјалној заштити, образовању, али и врло активно о квалитету здравствене заштите – рекао је, између осталог градоначелник Шапца Милош Милошевић. – Изузетно ми је задовољство што сам данас овде где се  говори о раду Дома здравља, о чијим успесима сведочи и сертификат о акредитацији, али и многе награде. Град подржава напоре које улаже менаџмент Дома здравља предвођен директорком прим. др Весном Ђурић и свих запослених и убудуће ћемо бити подршка свих ваших активности – нагласио је Милошевић.

О доброј сарадњи са нашом установом говорио је директор Републичког завода за здравствено осигурање Небојша Зеленовић.

– Сарадња РЗЗО са Домом здравља је на изузетном нивоу, а о квалитету рада у вашој установи у прилици сам да се уверим на сваком кораку у разговору са представницима различитих институција и установа које су на разне начине укључене у систем здравствене заштите. Уз честитке на досадашњим успесима желим вам много успеха у даљем раду – рекао је Зеленовић.

Госте је у име нашег Дома здравља поздравила директорка прим. др Весна Ђурић.

– Много тога смо урадили у протеклих пет година, све са циљем да се наши суграђани лече, а наши запослени раде у бољим условима. У свим тим пословима од изузетног значаја нам је била подршка Градске управе Шапца, а оваквих резултата не би било да није било професионалности и ангажовања свих запослених – рекла је прим. др Весна Ђурић.