Др Бранко Вујковић: еминентни предавачи биће гости Дома здравља Шабац

Др Бранко Вујковић: еминентни предавачи биће гости Дома здравља Шабац

Проф. др Недељко Радловић, педијатар, дечији гастроентеролог, нутрициониста, члан Академије медицинских наука,и генерални секретар Српског лекарског друштва данас је био гост Дома здравља Шабац. Уважени професор разговарао је са др Бранком Вујковићем, директором Дома здравља Шабац и прим. др Снежаном Бојанић, помоћником директора за медицинске послове о могућностима сарадње и партнерства кроз различите видове активности наше установе и Српског лекарског друштва. Проф. др Радловић одржао је потом предавање на тему “Превенција гојазности у дечијој доби” за здравствене раднике и представнике Предшколске установе.

TROJE MANJA

– Уверени смо да само знање и његово континуирано усавршавање може ојачати капацитете здравствених радника у савладавању свакодневних професионалних изазова. Због тога нови менаџмент Дома здравља Шабац успоставља контакте са свим релевантним установама и професионалним удружењима како бисмо кроз сарадњу и размену искуства унапредили своја знања и ојачали професионалне компетенције. Гостовање уваженог професора је и прилика да успоставимо ближу сарадњу са Српским лекарским друштвом, нашом водећом струковном огранизацијом. Овакви сусрети и стручна предавања наставиће се и у наредном периоду, јер нам је циљ да за запослене у Дому здравља Шабац створимо што више прилике за професионално усавршавање и напредак – рекао је др Бранко Вујковић, директор Дома здравља Шабац.

PREDAVANJE MANJA

Проф. др Радловић спада у водеће стручњаке у овој области, редовни је професор Медицинског факултета у Београду, шеф катедре за педијатрију у периоду 1997-2001., члан Академије медицински наука СЛД, а данас своје богато искуство и знање примењује у клиници Bel Medic.

PUBLIKA

PRVI RED