„Хемофарм“ донирао аутоклав Дому здравља Шабац

„Хемофарм“ донирао аутоклав Дому здравља Шабац

Фондација „Хемофарм“ донирала је нашој установи  аутоклав – парни стерилизатор, којим се обезбеђују услови за квалитетнији рад у области стерилизације материјала и инструмената које користимо у свакодневном раду. Тим поводом гости нашег Дома здравља били су представници „Хемофарма“, шабачке Градске управе – градоначелник Небојша Зеленовић и његов заменик Немања Пајић, као и председник Управног одбора др Бранко Вујковић.

– Изузетно смо захвални „Хемофарм“-у јер ће овај уређај допринети већој безбедности наших пацијената и квалитетнијој здравственој заштити, а то је наш стратешки циљ – рекао је прим. др Мирослав Поповић, директор Дома здравља Шабац.

DR MIROSLAV

„Хемофарма Фондација“ је у различите пројекте и активности у домену здравља до сада уложила више од 50 милиона динара истакла је током посете нашој установи Санда Савић, члан УО Фондације и директорка корпоративних послова и комуникација.

О значају подршке Хемофарма говорио је и др Бранко Вујковић, председник УО нашег Дома здравља.

HEMOFARM U GOSTIMA

– „Хемофарм“ на овај начин потврђује да је међу водећим пословним системима, јер је друштвена одговорност и за успех права потврда. Захвални смо на овој, али и континуираној подршци коју нам „Хемофарм“ пружа, како на нивоу примарне, тако и на нивоу секундарне здравствене заштите, куповини парног стерилизатора, али и ранијој реконструкцији Интерног одељења шабачке болнице – истиче др Бранко Вујковић, председник УО Дома здравља Шабац.

На донације је захвалио и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, наглашавајући добре везе важног привредног субјекта, као што је „Хемофарм“ и примарне здравствене заштите.

AUTOKLAV