Дом здравља Шабац је од скора, у оквиру секције „Интернет здравље“, увео могућност постављања питања лекарима путем интернета. Да бисте ово учинили, потребно је да одете на интернет адресу pitanja.dzsabac.org.rs и одаберете одговарајући форум у складу са облашћу из које је ваше питање (општа медицина, педијатрија, стоматологија или гинекологија). Након тога, одаберите дугме Нова тема, а на следећој страни унесите своје име, наслов и питање. Молимо Вас да питања буду што детаљније и прецизније формулисана, како би и одговори могли бити кориснији.

Није обавезно регистровати се на форуму и питања можете постављати и као тзв. корисник гост. Ипак, препоручујемо регистрацију, јер тако можете добијати информације о одговорима на своја питања путем електронске поште и лакше је на тај начин пратити догађаје на форуму.

Pitajte lekara

Да бисте добили одговор на питање потребно је обично један до два радна дана, али Вас молимо за разумевање уколико овај период буде потрајао нешто дуже.

Услуга постављања питања лекару преко интернета је бесплатна и могу да је користе сви грађани. Иако одговоре пружају лекари, молимо Вас да их схватите само као савете који не могу заменити посету лекару уколико је она неопходна.

Унесите текст и стисните ентер да започнете претрагу