Караван здравља у Горњој Врањској

Караван здравља у Горњој Врањској

Наша акција Караван здравља настављена је данас у Горњој Врањској. Више од 40 мештана Врањске проверило је своје здравстено стање, а прегледи су и овог пута били доступни и онима који немају здравствено осигурање. Подршку акцији дали су представници града и руководства Дома здравља – др Бранко Вујковић, члан Градског већа Шапца и прим.др Мирослав Поповић, директор наше установе.

???????????????????????????????

Прим. др Поповић истакао је током акције важност превентивних прегледа за рано откривање болести, уз подсећање да је више од 800 људи прегледано током ранијих Каравана здравља у којима смо посетили многа шабачка села.

???????????????????????????????

– Доступност и квалитет здравствене заштите су нам најважнији циљеви, зато Град подржава све активности Дома здравља Шабац. Из градског буџета извдојили смо 54 милиона динара, за запошљавање младих лекара, инфраструктурне и све пројекте који доприносе побољшању квалитета здравствене заштите. То је начин да покажемо колико нам је важно да свако оствари једнако право на лечење где год да живи – рекао је др Бранко Вујковић, члан Градског већа Шапца.

???????????????????????????????

Велико интересовање наших корисника за акцију Караван здравља у пуној мери је оправдало наше настојање да своју услугу учинимо што доступнијом. Следећа акција Каравана здравља биће организована у Мајуру.

???????????????????????????????