Министар здравља проф. др Зоран Станковић посетио Дом здравља Шабац

Министар здравља проф. др Зоран Станковић посетио Дом здравља Шабац

У посети Дому здравља Шабац данас је био министар здравља Србије проф. др Зоран Станковић. Састанку са руководством Дома здравља присуствовали су заменица градоначелника Шапца Јасминка Ристивојевић, председник Градске скупштине прим. др Слободан Мирковић и директор РЗЗО Филијале за Мачвански округ Небојша Зеленовић.

Poseta ministra zdravlja našoj ustanovi / Serbian health  minister visited our institution

Директорка Дома здравља прим. др Весна Ђурић представила је министру нашу здравствену установу и упознала га са бројним активностима. Чињеница да смо једина акредитована установа на подручју Мачванског округа говори о свим пословима које смо протеклих година успешно реализовали са циљем постизања адекватних стандарда у пружању здравствене заштите. Министру смо предочили и да су Дом здравља Шабац и Град Шабац последњих година уложили значајна средства у изградњу и реконструкцију амбуланти на градском и сеоском подручју, набавку опреме и обнављање возног парка, чиме смо створили неопходне предуслове да здравствена заштита на целом подручју шабачке Градске управе буде доступнија и квалитетнија.

Poseta ministra zdravlja našoj ustanovi / Serbian health  minister visited our institution

Министар здравља проф. др Зоран Станковић, у пратњи руководства Дома здравља, посетио је службе опште медицине и хитне помоћи. Министар је изразио задовољство оним што је видео у нашем Дому здравља истичући напоре локалне заједнице и наше установе да се унапреди квалитет здравствене заштите и указујући на значај за ове намене издвојених средстава. Запосленима Дома здравља и Опште болнице „Др Лаза К. Лазаревић“ у клубу болнице касније су се обратили директорка болнице др Зора Николић, директорка Дома здравља Шабац прим. др Весна Ђурић, председник Скупштине града прим. др Слободан Мирковић и министар проф. др Зоран Станковић.

Погледајте више фотографија »