Нове могућности – проширење ванстандардних услуга Дома здравља Шабац

Нове могућности – проширење ванстандардних услуга Дома здравља Шабац

Проширење ванстандардних услуга Дома здравља Шабац – почињу прегледи за утврђивање здравствене способности физичких лица за држање и ношење оружја у нашој Служби медицине рада. Тим поводом наша установа обратила се саопштењем за јавност. Преносимо текс саопштења:
Дом здравља Шабац је доласком новог менаџмента снажно кренуо у повећање броја ванстандардних услуга које треба да подигну ниво квалитета рада, омогуће повећање сопствених прихода и учине Дом здравља Шабац конкурентним са другим установама из јавног и приватног здравственог система.
У Служби медицине рада Дома здравља Шабац почело је обављање лекарских прегледа за утврђивање здравствене способности физичких лица за држање и ношење оружја у складу са одговарајућим Правилником и решењем надлежног здравственог инспектора. Преглед се састоји из основног прегледа, лабораторијских анализа, провере чула слуха, ЕКГ-а, плућне функције и прегледа офталмолога, неуропсихијатра и психолога.Преглед је обавезан за све који поседују било коју врсту ватреног оружја. Може се заказати на број телефона 363-619.
Фотографије: илустрација