Отворена здравствена амбуланта на Летњиковцу

Отворена здравствена амбуланта на Летњиковцу

Здравствена заштита од данас је доступнија житељима Летњиковца, Поцерског Причиновића и насеља Шипурске ливаде, захваљујући новом објекту који су свечано отворили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и члан Градског већа Сретен Радовановић. Свечаности су присуствовали заменик градоначелника Немања Пајић, представници Градске управе, Апотеке Шабац, Завода за јавно здравље, запослени наше установе и мештани.

LETNJIKOVAC VRPCA

У згради чија је површина 250 метара квадратних смештени су амбуланта, апотека и месна канцеларија, што умногоме олакшава живот житељима овог дела града, јер су им на овај начин ближи и доступнији и лекарски прегледи и лекови.

LETNJIKOVAC PREGLED

Дом здравља Шабац, на овај начин, добио је пету амбуланту на територији града. Амбуланта ради преподне, од 7 до 14 часова, а у другој смени радиће када се за то укаже потреба. Очекује се да пацијенти који живе у овом делу Шапца, а гравитирају ка трећој здравственој амбуланти своје здравствене картоне сада пребаце у нову амбуланту на Летњиковцу.

LETNJIKOVAC SPOLJA

Око 10 хиљада грађана остварује право на здравствену заштиту у овом делу Шапца, а Град је у овај објекат уложио 25 милиона динара.