Пакетићи за бебе – подршка Града и Дома здравља породицама новорођених

Пакетићи за бебе – подршка Града и Дома здравља породицама новорођених

Служба поливалентне патронаже нашег Дома здравља уручила је прве поклон пакете – дар Града Шапца новорођеним бебама. Први пакетић са беби опремом добила је породица Остојић у Волујцу, а акцију су подржали др Бранко Вујковић, члан Градског већа, Наташа Радовановић, члан Градског већа, Дејан Марковић, председник Управног одбора Дома здравља, као и представници наше установе Мирјана Дивљаковић Илић, заменица главне сестре Дома здравља и Данијела Марковић, главна сестра Службе поливалентне патронаже.

DR B PAKETIC

– На овај начин дајемо подршку породицама у жељи да малишана буде још више. Свим породицама желимо много успеха у озбиљном и одговорном послу родитеља који их очекује. Овај поклон наравно представља само прву и симболичну подршку града нашим најмађим суграђанима, а осим беби опреме,у пакетићима су и публикације намењене родитељима, а које се тичу безбедности најмлађих у саобраћају. све ово ће, верујем бити корисно породицама новоређених беба, а осим тога, треба да им буде поуздан знак да је град Шабац спреман да за сву децу обезбеди добре услове за одрастање, правилан раст и развој – рекао је др Бранко Вујковић, члан Градског већа.

PAKETIC SA NATASOM

– Ова акција представља радост и за запослене у Служби поливалентне патронаже, јер је задовољство пружити помоћ и подршку породицама које су добиле принову – рекла је Данијела Марковић, главна сестра Службе поливалентне патронаже.

PREDSEDNIK UO PAKETIC

За ову намену до краја године из шабачког градског буџета биће издвојено четири милиона динара. Пакетиће и брошуре посвећене безбедности најмлађих у саобраћају добиле су новорођене бебе и у Змињаку, Криваји, Штитару, и шабачким месним заједницама.