Почела изградња објекта за амбуланту, апотеку и месну канцеларију на Летњиковцу

Почела изградња објекта за амбуланту, апотеку и месну канцеларију на Летњиковцу

Град Шабац данас је почео градњу објекта у ком ће бити смештена здравствена амбуланта, апотека и  канцеларијa Меснe заједницe Летњиковац. Камен темељац за овај објекат поставио је градоначелник Шапца Милош Милошевић у присуству председника Месне заједнице Сретена Радовановића и житеља овог дела града.

– Сматрам да је ово врло важно, јер доприноси побољшању квалитета живота у свим деловима нашег града – рекао је градоначелник Милошевић. – Овај објекат је у непосредној близини школе, па је у плану да у наредном периоду управо овде формирамо секундарни центар насеља, уз изградњу кружног тока.

– Изградњом још једне амбуланте здравствену заштиту учинићемо доступнијом нашим суграђанима, а то и јесте наш циљ – безбедна и квалитетна заштита, ма у ком делу града да живе корисници наших услуга – рекла је директорка Дома здравља прим. др Весна Ђурић.

Град је инвеститор пројекта, а објекат, чија је површина већа од 200 метара квадратних, коштаће око 25 милиона динара. Извођач радова је „Луна стан“, а рок за завршетак је 18. мај 2012.године.