Почели грађевински радови у Прњавору

Почели грађевински радови у Прњавору

Шабачка фирма „СЕТ“ почела је радове на реконструкцији некадашњег АТД диспанзера у здравственој амбуланти у Прњавору, где ће бити отворен пункт Службе хитне помоћи нашег Дома здравља.

Radovi - ambulanta Prnjavor // Construction works - Prnjavor ED[opis-slike opis=“Радови ће омогућити оснивање пункта Службе хитне медицинске помоћи у Прњавору.“]

Прва фаза реконструкције обухвата грађевинске радове чија вредност је, према прорачунима, око 300.000 динара. За комплетно преуређење овог простора биће потребно нешто више од милион динара, а средства су, по одобрењу градоначелника Шапца Милоша Милошевића одобрена у градском буџету.

Очекујемо да радови теку утврђеном динамиком, те да пункт хитне помоћи почне са радом на јесен. Сматрамо да је и ово једaн од начина да наше услуге учинимо доступнијим нашим корисницима на целој територији Градске управе Шапца. Иницијативу за отварање пункта Службе хитне помоћи покренула је МЗ Прњавор, а Град је подржао наше напоре да на прави начин одговоримо на потребе житеља овог и околних мачванских села.