Поцерци задовољни радом стоматолошке ординације у Волујцу

Поцерци задовољни радом стоматолошке ординације у Волујцу

Директорка Дома здравља Шабац прим. др Весна Ђурић разговарала је данас са житељима Поцерине о условима лечења у недавно реконструисаном простору стоматолошке ординације у Волујцу. После три године паузе, због воде која није испуњавала здравствене стандарде и лоших електричних инсталација, након обимне реконструкције, амбуланта је почела да ради средином новембра. 

Град и Дом здравља Шабац, на иницијативу житеља овог дела Поцерине, у реконструкцију овог простора уложили су око 1,1 милион динара. Урађена је комплетна реконструкција електро-мреже, постављени су нови подови, а амбуланта је окречена и опремљена новим намештајем.

Мештани Волујца и околних села истичу да су изузетно задовољни због могућности да квалитетну стоматолошку заштиту добију у овој амбуланти. У изјави за медије председник Савета Месне заједнице Синошевић Никола Павловић рекао је:

– Ово је изузетно важно и корисно за све Поцерце, јер смо раније морали своју децу да водимо у Шабац, у амбуланту у „Вуковој“ школи. Сада то имамо у Волујцу, на тај начин штедимо и време и новац, а смањујемо и гужве у шабачким амбулантама.

Директорка нашег Дома здравља прим. др Весна Ђурић у разговору са мештанима Волујца и околних села истакла је да је отварањем стоматолошке ординације у овом селу наша услуга постала још доступнија, са жељом да ће њен капацитет бити у потпуности искоришћен, те да ће они Поцерци који су изабрали своје стоматологе у Шапцу, сада своје картоне отворити у Волујцу, где брже и једноставније могу добити адекватну стоматолошку услугу.

Амбуланта у Волујцу ради сваког дана, а услугу стоматолога овде могу потражити, осим мештана овог и житељи околних поцерских села – Букора, Синошевића, Криваје, Накучана, Бојића, Дворишта и Румске.