Почињу радови у амбуланти у Прњавору

Почињу радови у амбуланти у Прњавору

Реализујући ранији договор са представницима Месне заједнице Прњавор и градоначелником Шапца Милошем Милошевићем, Дом здравља Шабац наставио је активности на реконструкцији некадашњег АТД диспанзера у здравственој амбуланти у овом селу, у ком ће од јесени почети са радом пункт Службе хитне помоћи. Процес јавне набавке је завршен, а међу седам понуђача за извођење грађевинских радова као најповољнија изабрана је шабачка фирма „СЕТ“, која ће наредних дана почети радове у амбуланти у Прњавору.

investicije ulaganja investments

Прва фаза реконструкције постојећег простора обухвата грађевинске радове који би, према прорачунима требало да коштају око 300.000 динара. Укупна вредност свих послова неопходних за преуређење овог простора је око 1,1 милион динара, што ће, на основу одобрења градоначелника Шапца, финансирати Град.

Пункт Службе хитне помоћи шабачког Дома здравља, са дежурствима 24 сата дневно, у овом мачванском селу почеће на јесен са радом. Стално дежурство на пункту у Прњавору учиниће рад ове Службе бржим, ефикаснијим и рационалнијим, а услугу доступнијом житељима овог краја, што је основни циљ наше здравствене установе.