Промоција здравља за школарце и родитеље

Промоција здравља за школарце и родитеље

Осим константног ангажовања на унапређењу услова рада и едукацији запослених, Дом здравља Шабац ангажован је на промоцији здравља, чиме доприносимо бољем и квалитетнијем животу наших суграђана. Имајући у виду да је ово  један од наших приоритета, организатори смо и учесници бројних различитих активности које за циљ имају промоцију здравља. Са задовољством смо се одазвали и позиву компаније „Меркатор С“, па ће у оквиру активности које су посвећене поласку деце у школу, а које су најављене за суботу, 27. август, педијатар и медицинска сестра из Службе за здравствену заштиту деце Дома здравља дежурати у „Рода центру“ од 11 до 13 часова.

Промоција здравих стилова живота, здрава исхрана и физичка активност основне су теме којима ћемо посветити пажњу, са жељом да едукујемо наше најмлађе суграђане и њихове родитеље.

Сматрајући да је свака прилика добра за промоцију здравља, али и да промоција здравља подстиче и развија здравствену културу, што доприноси квалитетнијем животу наших суграђана, запослени у Дому здравља настојаће и убудуће да овом важном послу дају максимални допринос.

Свест о важности посла који обављамо, као и друштвена одговорност, усмеравају наше активности ка свим пољима ангажовања која могу да допринесу остварењу нашег циља, зато позивамо децу и родитеље да и у суботу буду део акције која је њима посвећена, а којој се одазвала и наша екипа.