Састанак руководства Дома здравља и Опште болнице са пројектантима

Састанак руководства Дома здравља и Опште болнице са пројектантима

У Општој болници “Др Лаза К. Лазаревић” у Шапцу, одржан је први састанак између групе привредних субјеката ангажованих на изради пројектне документације за реконструкцију и доградњу Опште болнице и Дома здравља и представника ове две здравствене установе. Реч је о најобимнијем пројекту у последњих 40 година чијим ће завршетком здравство, не само у Шапцу већ и у читавом Мачванском округу, бити унапређено.

Испред Дома здравља “Др Драга Љочић” састанку су присуствовале директорка установе др Јасмина Станковић, помоћник директора за правне послове Верица Вујанић и Милена Поповић, помоћник директора за техничке послове. Уз др Слободана Поповића, директора Опште болнице, из ове здравствене установе састанку су присуствовали и начелник техничке службе инжењер Александар Мартиновић и Милован Ерић, дипломирани инжењер грађевине.

Уговор о изради пројектне документације за реконструкцију и доградњу Опште болнице и Дома здравља потписан је 31. августа са фирмом СЕТ ДОО као носиоцем привредних субјеката који су поднели економски најповољнију понуду. Средства за израду пројекта обезбедио је Град Шабац, а радове ће финансирати Република Србија посредством Канцеларије за јавна улагања.