Саветовање „Здравље за све-приоритети и перспективе“

Саветовање „Здравље за све-приоритети и перспективе“

Саветовање под слоганом „Здравље за све-приоритети и перспективе“ у организацији Коморе здравствених установа Србије одржано је од 28.05.2024.- 31.05.2024. на Златибору у хотелу „Мона“.

 

Скуп су отворили и учеснике поздравили директорка Коморе здравствених установа Србије, Снежана Рашић Ђорђевић и председник Управног одбора проф. др Георгиос Константинидис.

 

На Саветовању из Дома здравља „Др Драга Љочић“ Шабац учествовали су директорка наше установе др Јасмина Станковић, помоћник директора за финансијске послове Љиљана Гавриловић и начелник за финансијске послове Александар Андрић.

Модератори панел дискусија су били државни секретари из Министарства здравља проф. др Мирсад Ђерлек и проф. др Ференц Вицко.

У панел дискусији чији је модератор био проф. др Мирсад Ђерлек учествовао је директор ОБ „Др Лаза К. Лазаревић“ Шабац, др Слободан Поповић на тему : „Мотивација запослених у здравству“.

У панел дискусијама су учествовали и представници из Словеније Тина Јамшек, из Хрватске Дражен Јурковић и из Републике Српске Здравко Грубач.