Служба хитне помоћи са децом у ОШ „Лаза К. Лазаревић“

Служба хитне помоћи са децом у ОШ „Лаза К. Лазаревић“

Препуна сала Основне школе „Лаза К. Лазаревић“ обрадовала је учеснике акције наше Службе хитне медицинске помоћи коју смо наменили шабачким основцима, са циљем представљања рада ове службе и промоције одговорног понашања у саобраћају.

ZICA I DECA

Расположена да нас упознају деца су нас уверила у оправданост оваквог начина рада са њима, па је наше представљање, како смо и планирали, било интерактивно, једни други постављали смо питања и давали одговоре – сада се боље познајемо и разумемо!

ODGOVOR MANJA

Деци смо и данас говорили о свим опасностима које доноси неодговорно понашање у саобраћају, подсетили их на правила о безбедности и објаснили каква је наша улога у свему што може бити последица недовољног опреза или одговнорности у саобраћају.

DEMONSTRACIJA MANJA

Наши лекари и техничари, запослени у Служби хитне помоћи на најбољи начин су презентовали свој рад и рад наше установе, а стотине наших најмлађих суграђана сада нам је још ближе, а верујемо биће и безбедније у саобраћају.

SVI SANITET

Подршку акцији наше Службе хитне медицинске помоћи дала је и вмс Мирјана Дивљаковић Илић, главна сестра Дома здравља Шабац.

MERI MANJA

У име организатора и оних који ову акцију већ месецима реализују у шабачким основним школама још једном апел за све возаче: ЧУВАЈТЕ НАМ ДЕЦУ! 

DIGLI RUKE MANJA