Мисија и визија

Мисија

Наша мисија је здравствена и медицинска нега непокретних пацијената у кући. Такође обухвата и палијативно лечење.

Визија

У догледно време, сходно финансијским и људским ресурсима, створити услове за рад у тимовима лекар – техничар. Укључити све пропратне службе у лечење тешких пацијената.

 

О нама

др Дарко Василић, начелник службе

Darko Vasilic

Служба кућног лечења се брине о непокретним пацијентима у граду и приградским насељима. Морбидитет пацијената је разнолик (неуролошки, онколошки, ортопедски, тешки опструктивци… итд.) Дакле, то је болничко лечење у кући.

Начелник службе је др Дарко Василић, специјалиста опште медицине, сертификат УЗ ради двадесет година у служби.

Главна сестра службе је ВМС Радојка Ненадић специјалиста јавног здравља.

У служби раде још три лекара и петнаест сестара са средњом школом и један координатор са вишом школом.

Опсег делатности

Служба кућног лечења почела је са радом као одсек опште праксе. Приликом њеног развитка, проширеа посла и делатности постаје самостална као Служба кућног лечења пре десет година.

Историјат

Служба кућног лечења почела је са радом као одсек опште праксе. Приликом њеног развитка, проширеа посла и делатности постаје самостална као Служба кућног лечења пре десет година.

Информације за пацијенте

Служба ради свакодневно у две смене. Радно време службе је од 07-20h. С обзиром да смо теренска служба, лекари у амбуланти раде од 07 до 10h и од 13 до 16h, након тога одлазе на терен у кућне посете. Сестре по додели налога одлазе на терен од 07 и 30h до 14h, а друга смена од 16 до 20h.

Едукација

Медицинско особље из Службе кућног лечења и здравствене прати едукативне скупове, како код нас, тако и по другим градовима. Учествујемо у КМЕ како активно тако и пасивно. Поједине сестре и лекари имају Европски сертификат о палијативном лечењу, које је део посла кућног лечења. Служба кућног лечења ради, едукује се, све у циљу бољег и ефикаснијег лечења пацијената.

Унесите текст и стисните ентер да започнете претрагу