Мисија и визија

Мисија

Служба за стоматолошку здравствену заштиту становништва је саставни део Дома здравља “Др Драга Љочић” у Шапцу и бави се пружањем стоматолошких услуга становништву на територији Града Шапца и гравитирајућим пацијентима околних општина .
Чува и унапредјује здравље уста и зуба свих корисника здравствене заштите организованим превентивним радом и применом савремених дијагностичких и терапијских процедура .
Визија

Савремена, ефикасна, стоматолошка служба у којој се рад обавља по највишим светским стандардима, максимално одговорно према корисницима.

О нама

Служба за стоматолошку здравствену заштиту организационо је подељена на одсек за одрасло становништво и одсек за децу.Своју делатност обављамо путем превентивног и куративног рада који се одвија кроз здравствено-васпитни рад,превенцију,дијагностику и терапију обољења уста и зуба.

Опсег делатности

Служба за стоматолошку здравствену заштиту има дугу традицију са заступљеним свим специјалистичким делатностима за пружање комплетних стоматолошких услуга. У оквиру службе ради шест лекара специјалиста дечије и превентивне стоматологије, четири стоматолога специјалиста ортопедије вилица , два стоматолога специјалиста болести зуба са ендодонцијом, два стоматолога специјалиста оралне хирургије , један специјалиста пародонтологије са оралном медицином, један специјалиста стоматолошке протетике, један специјалиста опште стоматологије.Два стоматолога су на специјализацији из области дечије и превентивне стоматологије и четири стоматолога раде као поливалентни стоматолози. Служба располаже и добро опремљеним рендген кабинетом.

Историјат

Служба за стоматолошку здравствену заштиту ради од оснивања ДЗ „Др Драга Љочић“ Шабац.

Информације за пацијенте

Preslovljavanje: Ćirilica Latinica konvertor

Служба се налази у згради Треће здравствене станице, бивша војна болница, улаз поред опште медицине , где се налазе стоматолошке ординације за децу на првом спрату , са
РТГ кабинетом за снимање зуба и ординације за одрасло становништво на другом спрату заједно са зубном техником. Услуге из области стоматологије за децу предшколског и школског узраста обављају се у вртићу „Младост“ и школским амбулантама на територији Града Шапца.
Радно време Службе за стоматолошку здравствену заштиту одвија се радним данима у преподневној смени од 07 – 14 и у поподневној смени од 13- до 20 часова.
Заказивање прегледа се може обавити доласком у просторије службе и телефонским путем.Контакт телефони :

Дечија и превентивна стоматологија: 015/ 363-446
Ортопедија вилица : 015/ 363-413
Орална хирургија : 015/ 363-456
Болести зуба са ендодонцијом : 015/ 363-458
Пародонтологија и орална медицина : 015/ 363-458
Стоматолошка протетика : 015 /363-507
РТГ кабинет : 015/363- 609

Едукација

Унапређење квалитета рада постижемо континуираном едукацијом свих запослених у служби, пратећи савремене трендове у стоматологији, како би могли одговорити захтевима струке, са циљем што квалитетнијег и ефикаснијег лечења наших корисника.

Унесите текст и стисните ентер да започнете претрагу