У Београду уручени сертификати о акредитацији

У Београду уручени сертификати о акредитацији

У Клубу народних посланика Србије, у Београду, данас су уручени сертификати о акредитацији представницима здравствених установа које су успешно завршиле овај процес. Наш Дом здравља представљали су др Пантелија Стојиновић, помоћник директора за медицинске послове и вмс Маја Марковић, главна сестра наше установе. 

DR PANTA I MAJA

Присутнима су се обратили представници Министарства здравља и Агенције за акредитацију здравствених установе Србије.

UVOD POMOCNIK

У уводним обраћањима истакнут је значај акредитације, будући да је реч о важном поступку и верификацији квалитета рада у овој области. После уводне речи помоћника министра здравља Србије, др Радољупка Радосављевић, директор Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, уручила је сертификате представницима здравствених установа, а међу тек десет, које су сертификат добиле на период од седам година, нашао се и наш Дом здравља. Сертификат је у име установе и запослених преузео др Пантелија Стојиновић, помоћник директора за медицинске послове.

RUKOVANJE

SERTIFIKAT

Агенција за акредитацију доделила је и сертификате на период од три године за 21 установу у нашој земљи, а своја искуства током процеса акредитације пренели су представници КБЦ „Др Драгиша Мишовић-Дедиње“ и Дома здравља Краљево.

SVI

 

SVI SA SERT

DR PANTA I MAJA SA SERTIFIKATOM