У „Медикусу“ о Служби поливалентне патронаже са Центром за превенцију

У „Медикусу“ о Служби поливалентне патронаже са Центром за превенцију

Са свешћу о важности коју има део нашег посла који се тиче превентивног рада, велику пажњу поклањамо управо овим активностима. Циљ ових активности је да код наших суграђана и пацијената развијемо одговоран однос према сопственом здрављу, што знатно унапређује и квалитет њиховог живота. Један од сегмената који доприноси развоју свести о важности превенције су и наступи у медијима, којима настојимо да Шапчане упознамо са свим свјим службама и њиховим активностима.

Емисија „Медикус“ Регионалне телевизије Шабац је профилисана управо тако да гледаоцима пружа корисне информације о очувању и унапређењу здравља, а наши стручњаци из различитих области рада предстаљају све наше потенцијале.

У синоћњем издању емисије говорило се о активностима Службе за поливалентну патронажу са Центром за превенцију.

Гошће емисије биле су вмс Данијела Марковић и Мирјана Илић.Оне су представиле могућности ове наше службе и указале на значај ове врсте активности управо у очувању и унапређењу здравља различитих популационих група, међу којима су труднице, породиље, новорођенчад, мала деца, деца школског узраста, хроничари и старије особе. Бројност и осетљивост ових група потврђују важност свих активности на којима су ангажовани запослени у овој служби.