У току реконструкција амбуланте у Јеленчи

У току реконструкција амбуланте у Јеленчи

Дом здравља Шабац ових дана реконструише здравствену амбуланту у Јеланчи. Реч је о радовима који треба да допринесу стварању бољих услова за лечење наших пацијената, али и рада наше екипе.

JELENCA TABLA

Сви радови почели су заменом столарије, која је била расушена, веома оштећена, због чега је долазило до губитка и расипања енергије током грејне сезоне. Уместо раније, уграђена је ПВЦ столарија – прозори са ролетнама, ролокомарником и термо стаклом, а спољашња улазна врата су од алуминијумских профила.

PROZORI UNUTRA

На овај начин и радовима на објекту у Јеленчи Дом здравља Шабац остварује један од својих примарних циљева – обезбеђење квалитетне здравствене заштите, уз рационалност и одговорност, у овом случају остварењем веће енергетске ефикасности.

ZIDOVI

Амбуланта у Јеленчи се тренутно кречи, а биће замењене и подне облоге. У овој фази, динамика радова зависи највише од временских услова, па уколико време дозволи, посао би требало да буде завршен средином августа. Укупна процењена вредност радова премашује 650.000 динара.

PROZORI SPOLJA