Вредна донација – дар Фондације Хемофарм

Вредна донација – дар Фондације Хемофарм

Фондација Хемофарм донирала је вредну опрему Дому здравља Шабац у оквиру националне кампање за подршку здравственим установама под називом „СВИМ СРЦЕМ“. Донација обухвата дефибрилатор, три ЕКГ апарата и ЦТГ апарат, а укупна вредност је 868.650,00 динара. Донирање ових апарата има за циљ побољшање услова лечења пацијената и квалитетније услове рада у нашој установи, а уговор о донацији потписали су Сузана Ђорђевић, директор Фондације Хемофарм и прим. др Мирослав Поповић, директор Дома здравља Шабац.

DOMACIN I GOSTI

– Ова донације представља наставак успешне сарадње и подршке коју смо и раније имали од Фондације Хемофарм. Веома смо захвални на свему што су до сада учинили за даљи развој наше установе и стручне праксе, уверени да ће се сарадња наставити – рекао је прим. др Мирослав Поповић, директор Дома здравља Шабац.

JOS OPREME

Потписивању уговора о донацији присуствовао је Дејан Марковић, председник Управног одбора Дома здравља Шабац, који је истакао значај који овакве активности имају, јер, како је рекао, пример Фондације Хемофарм подстиче друштвену одговорност и развој свести o припадности заједници.

KREVET