Договорена сарадња са Комуналном полицијом – једна екипа на располагању Дому здравља Шабац

Договорена сарадња са Комуналном полицијом – једна екипа на располагању Дому здравља Шабац

Изузетно ниске температуре последњих дана и лоши услови на путу отежавају и рад наших мобилних екипа у службама хитне помоћи и кућне неге. У циљу што бржег изласка на терен постигли смо договор са шабачком Комуналном полицијом, која једну своју екипу 24 часа ставља на располагање Дому здравља Шабац. Ова сарадња је веома важна, јер уколико буде потребе припадници Комуналне полиције превозиће наше запослене на целој територији Градске управе како бисмо обавили што већи број посете и стигли до што већег броја пацијената којима је наша помоћ неопходна. У исто време они ће и пацијенте из хитне помоћи враћати кући или довозити на прегледе уколико су наша возила заузета.

У овим леденим данима   услови на путевима у великој мери отежавају и успоравају саобраћај, па је потребно и више времена да стигнемо на терене, зато апелујемо и на стрпљење наших пацијената, али и на све наше суграђане, посебно хроничне болеснике и старе особе да се, без преке потребе, не излажу овим ниским температурама и остану у кући.

 

Све наше амбуланте раде у редовном режиму, а од јутрос су створени услови и за рад наших запослених у амбуланти у Букору.