Наша екипа у ЈКП „Стари град“ у акцији обележавања Светског дана борбе против дијабетеса

Наша екипа у ЈКП „Стари град“ у акцији обележавања Светског дана борбе против дијабетеса

Дом здравља Шабац је, у оквиру обележавања Светског дана борбе против дијабетеса, организовао акцију мерења шећера у крви за запослене у ЈКП „Стари град“. Ова акција била је и прилика да наше екипе Службе поливалентне патронаже укажу на све аспекте важне у очувању здравља и заштити од овог све чешћег обољења.

SECER 2

– Своју мисију испуњавамо на сваком кораку, па је и акција коју организујемо поводом Светског дана борбе против дијабетеса, заправо, акција посвећена нашим суграђанима, са циљем да код њих допринесемо развоју здравих животних навика – физичка активност и здрава исхрана неки су од предуслова да сачувамо здравље. И код овог обољења је, ако се већ појави, јако важно рано дијагностиковање и придржавање прописане терапије – рекла је Данијела Марковић, главна сестра Службе поливалентне патронаже.

danijela

Током акције нашти суграђани, који раде у ЈКП „Стари град“, могли су да добију савет, а делили смо и промотивни материјал који подсећа на значај превенције у очувању здравља и на прве симптоме који могу указати на присуство болести.

PROMO MATERIJAL

Током данашње акције прилику да провери вредности шећера у крви искористило је 45 запослених у ЈКП „Стари град“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SECER