Посета мисије Светске банке и представника пројекта ДИЛС

Посета мисије Светске банке и представника пројекта ДИЛС

Представници мисије Светске банке Хуан Правда и Ана Холт и представници ДИЛС пројекта посетили су Дом здравља Шабац. Током посете и разговора са руководством наше здравствене установе наши гости су се информисали о свим активностима које су везане за реализацију пројекта ДИЛС – Пружање унапређених услуга на локалном нивоу, који се финансира из кредита Светске банке.

Посета нашем Дому здравља била је прилика да представнике Светске банке и пројекта ДИЛС у потпуности информишемо са свим што смо у протеклом периоду урадили у оквиру овог пројекта, а што је допринело унапређењу квалитета наше здравствене услуге, што је и примарни циљ пројекта.

Чињеница да је Дом здравља Шабац прва здравствена установа у Мачванском округу која је успешно завршила процес акредитације, добијањем сертификата на период од три године, говори у прилог испуњењу стандарда у пружању услуге и свим процедурама које се примењују у нашем Дому здравља.

Како задовољство и безбедност пацијената остају наши основни задаци, и у даљем раду настојаћемо да у потпунсоти одговоримо на све изазове и захтеве професије, развијајући и унапређујући односе са свим партнерима на овом одговорном послу.