Постављен нови веб-сајт

Постављен нови веб-сајт

Нови веб-сајт Дома здравља постављен је 3. јуна. Можете уочити бројне промене, пре свега нови дизајн, јаснију навигацију и већу интерактивност.

sajt-logo

Вероватно најупадљивија промена јесте нови изглед нашег сајта – фонт је промењен и повећан, а боје су другачије, што скупа за резултат има много већу читљивост и јасноћу текста у поређењу са старим сајтом. Димензије сајта такође су промењене – у складу са потребама корисника и трендовима у веб-дизајну, странице су проширене, што омогућава постављање већих фотографија и илустрација. Сада је навигација обједињена – везе ка свим страницама налазе се у горњем левом делу, испод логоа.

Нова ставка коју можете уочити у менију јесте Интернет здравље. Она обухвата неке делове старог сајта – календар здравља, калкулатор индекса телесне масе, календар вакцинације и сл. – али и неке нове секције. Питајте лекара је интернет форум на коме сви грађани могу постављати питања у вези са здрављем, а одговоре им пружају наши лекари. На страници Друштвене мреже представљен је наш труд да информације о здравијем животу, превенцији и правилној исхрани учинимо доступнијим Вама: упоредо са постављањем новог сајта, покренули смо и налоге на Фејсбуку, Твитеру и Јутјубу. Када буде завршена, секција Заказивање прегледа омогућиће заказивање путем интернета. На страници Заштитник пацијентових права можете електронским путем послати своје приговоре и питања нашој правници, Верици Вујанић. Такође, можете уочити и да је омогућено постављање коментара на објављене вести – ово је још један начин на који желимо да остваримо непосреднију комуникацију са Вама и да чујемо Ваше мишљење.

На крају, молимо Вас за разумевање уколико поједини делови сајта не функционишу како би требало – још увек отклањамо поједине неправилности у раду. Такође, имајте на уму да је сајт оптимизован за претраживаче Mozilla Firefox 3, Google Chrome 11 и Internet Explorer 9, те да је могуће да сајт неће бити приказан на одговарајући начин у старијим верзијама ових програма. Саветујемо вас да увек користите најновију верзију свог веб-претраживача, како због правилног приказивања веб-сајтова, тако и због своје безбедности на интернету.