Предавања за средњошколце и родитеље основаца

Предавања за средњошколце и родитеље основаца

У оквиру Европске недеље превенције карцинома грлића материце, са циљем едукације младих, наша екипа је данас одржала предавање посвећено овој болести и значају превенције у Шабачкој гимназији, као и предавање о вакцинацији против ХПВ вируса намењено родитељима деце у ОШ “Лаза K. Лазаревић”.

Предавање у Шабачкој гимназији

О факторима ризика, њиховој превенцији и развоју одговорних навика за очување репродуктивног здравља гимназијалцима су говорили др Бранко Мишић, начелник Службе за здравствену заштиту жена и вмс Драгана Михајловић.

Тим Дома здравље „Др Драга Љочић“

О вакцинацији девојчица и дечака, као начину превенције болести, родитељима говорила је др Снежана Гавриловић, начелник Службе за здравствену заштиту деце

Подршку новим акцијама промоције здравља и превенције оболевања дали су др Јасмина Станковић, директорка наше установе, Сања Иванковић, главна сестра и Драгана Шобић, организаторка промотивних акривности.

Предавање за родитеље основаца у школи „Лаза К. Лазаревић“

Предавање намењено родитељима сутра ћемо одржати у ОШ „Јанко Веселиновић“, а у петак ће наш тим о значају прwвенције говоеити запосленима у компанији „Јазаки“.