Служба хитне помоћи у посети „Јевремовој“ школи – са децом је најлепше

Служба хитне помоћи у посети „Јевремовој“ школи – са децом је најлепше

Акција Службе хитне медицинске помоћи намењена шабачким основцима, са циљем представљања рада ове службе и промоције одговорног понашања у саобраћају, настављена је данас посетом Основној школи „Јеврем Обреновић“.

DR I DECA

Акцију су својим присуством подржали Бојана Младеновић, начелница Одељења друштвених делатности Градске управе Шапца и Дејан Марковић, председник Управног одбора Дома здравља Шабац.

B I D

Веома заинтересована и инвентивна, као што су увек, деца су и данас била додатна енергија и мотив за успех наше акције. Основни циљ – да смо ближи својим корисницима, где год да се они налазе, и овога пута смо остварили – били смо међу најмлађим Шапчанкама и Шапчанима са жељом да упознају наше лекаре и техничаре и посао који обављамо свакодневно.

DEMONSTRACIJA

 

Деци смо и данас говорили о свим опасностима које доноси неодговорно понашање у саобраћају, подсетили их на правила о безбедности и објаснили каква је наша улога у свему што може бити последица недовољног опреза или одговнорности у саобраћају.

NA PODU

Интерактивна прича са малишанима и њихово велико интересовање за рад и опрему наше службе, још један су од доказа пуне оправданости оваквог начина рада и презентације нашег рада. Дружење са децом мотивише, инспирише и враћа осмех, а слика говори више од речи…

OSMEH EKIPE