Трећа доза у директном преносу

Трећа доза у директном преносу

На пункту за масовну имунизацију Дома здравља „Др Драга Љочић“, вакцинисао се Ђорђе Мијаиловић, новинар ТВ Нова С, и то у директном укључењу у јутарњи програм ове телевизије. Он је примио трећу дозу вакцине против Ковида 19 кинеског произвођача Синофарм и упутио поруку свима који се још увек нису имунизовали да је свеједно коју ће вакцину одабрати, јер је свака добра.

– Ако нас заболи глава па попијемо бруфен или нас заболи стомак па попијемо пробиотик и не питамо се шта се ту налази јер нам то помаже, ако ће нам вакцина помоћи, онда треба да се вакцинишемо. Не бих волео некога да присиљавам или наговарам да ли да прими вакцину против Ковида 19 или не. Ипак, мислим да ако су вакцинисани лекари или они који свакодневно раде са ковид позитивним лицима, препорука је, или усудио бих се да кажем, и обавеза свакога од нас да се вакцинишемо. Да ли ћемо изабрати руску, кинеску или неку другу вакцину неважно је, јер лекари кажу да је свака добра – рекао је Ђорђе Мијаиловић.

На вакциналном пункту тренутно је велико интересовање Шапчана за трећу дозу вакцине против Ковида 19. Како је др Јасмина Станковић, директорка Дома здравља истакла, пункт ради сваког дана у недељи од 7 ујутро до 20 сати, нема гужви и чекања, али је забринута због слабог одзива суграђана за прву дозу вакцине.