У току реконструкција амбуланте у Волујцу

У току реконструкција амбуланте у Волујцу

У здравственој амбуланти у Волујцу, где ће од јесени почети са радом стоматолог, радови на адаптацији објекта су у пуном јеку. У протеклом периоду завршена је реконструкција електричне мреже, амбуланта је окречена, офарбана је столарија, а почели су и радови на замени подова. Сви радови у амбуланти у Волујцу дали су потпуно нов изглед овом простору, који може да се упореди са било којим у граду, каже др Миланка Урошевић, запослена у овој амбуланти.

[opis-slike opis=“Ускоро почиње са радом стоматолог у Волујцу“]

Према ранијим плановима стоматолог ће, на иницијативу житеља овог дела Поцерине, а у договору са оснивачем, Градом, који финансира радове, почети да ради од јесени.

У амбуланти у Волујцу лече се осим мештана овог села и житељи  из Румске, Метлића, Накучана, Синошевића, Бојића и Двориште. У амбуланти је око 4000 картона, а доступност стоматолошке заштите од септембра, учиниће наше услуге доступнијим корисницима са овог подручја Градске управе Шапца, што свакако доприноси вишем квалитету здравствене заштите на чему континуирано ради Дом здравља Шабац.