Похвале су подстрек да будемо бољи

Похвале су подстрек да будемо бољи

Посвећен и предан рад наиђе на признање, па тако наше екипе често добијају похвале од наших суграђана и корисника. Ми верујемо да је оно што радимо део нашег посла, па није ред да о томе говоримо. Али, како живимо у времену у ком је потребно похвалити и охрабрити добре примере, како би послужили као узор и охрабрење и доказ да није све исто и није увек лоше, објаљујемо поруку коју је у inbox званичног FB профила Дома здравља Шабац послао наш суграђанин Миленко Игњатовић.

https://www.facebook.com/milenko.ignjatovic.3)

Поруку објављујемо на његову молбу, захвални на лепим речима које ће нам бити подстрек да радимо с љубављу и ентузијазмом, који су неизоставни зачин професионалности у било ком послу, па и овом нашем, најлепшем, а пуном изазова. Хвала, поштовани Миленко, у име свих оних који и овог и сваког другог дана предано раде свој посао, а ретко су у прилици да о томе говоре.

„Хтео бих овом приликом да похвалим рад службе хитне помоћи у Волујцу, а такође службу палијатрије (кућне посете) у Варни. Имао сам прилике да стицајем околности користим обе службе за болесну мајку у Десићу. Од стране хитне помоћи из Волујца је пружена изузетно брза помоћ.Свака част на ажурности и озбиљности екипе. Такође више пута је мобилна екипа из Варне пружала помоћ у току лечења мајке.И за њих све похвале. Желео бих да ову моју поруку објавите на вашој страници како би и други видели. Треба афирмисати људе који желе и хоће да раде овај хумани посао. Нека се види да има и врло лепих примера, јер обе службе на нашем подручју су незаменљиве и нешто најбоље за старе и немоћне, а наравно и хитне случајеве. Желим вам пуно успеха у раду.“

hvala