Акција на Регионалним Сеоским спортским играма

Акција на Регионалним Сеоским спортским играма

Екипа Дома здравља „Др Драга Љочић“ на Регионалним Сеоским играма које су у недељу одржане на Летњиковцу у дворишту Основне школе „Стојан Новаковић“, искористила је прилику да са посетиоцима ове манифестације поразговара о важности имунизације против вируса SARS-CoV-2.

На штанду који је у дворишту школе постављен, посетиоци и учесници имали су прилику, не само да се упуте о детаљима вакцинације, већ и провере шећер у крви и крвни притисак. Тако је код шесторо урађена анализа шећера у крви, док је њих 12 изразило жељу да провере крвни притисак. Подељено је и 25 едукативих флајера о Ковиду 19 и имунизацији.

Екипу Хитне медицинске помоћи која је дежурала на овој спортској манифестацији чиили су др Перо Тадић, медицински техничар Јован Рикић, медицинска сестра Снежана Симић и возач Радомир Вићентић.

Докторка Јасмина Станковић, директорка шабачког Дома здравља обишла је екипу наше установе. Да подсетимо, за допринос у организацији Сеоских игара Спортског савеза Србије, Дом здравља „Др Драга Љочић“ добио је Признање од Спортског савеза Шапца. Признање је у име наше установе примила директорка др Јасмина Станковић.