Дезинфекциони тунел донација Дому здравља

Дезинфекциони тунел донација Дому здравља

Дом здравља “Др Драга Љочић“ добио је дезинфекциони тунел, који је донација фирме „Corten art“, а монтиран је на главни улаз у Covid19 амбуланту –  здравствена амбуланте у којој се иначе налази Служба за здравствену заштиту  одраслог становништва.

Дезинфекциони тунел служиће за дезинфекцију свих који буду долазили на преглед у  Covid19 амбуланту. Микрочестице 1% раствора водоник пероксида ће се распршивати по кожи и одећи свих који буду пролазили кроз њега, а са циљем повећања безбедности корисника и свих запослених.

Овај тунел користиће не само у време пандемије Covid19 вируса него ће служити и касније како за дезинфекцију пацијената тако и запослених  у превенцији интрахоспиталних инфекција у здравственим установама.

Др Јасмина Станковић, директорка Дома здравља изразила је захвалност на донацији фирми Corten art. У име Штаба захвалио градоначелник Небојша Зеленовић.

Директорка Дома здравља др Јасмина Станковић изразила је захвалност власнику фирме Corten art Бојану Лолићу на донацији и солидарности коју на овај начин изражавају у време пандемије корона вирусом.

Донацији је присуствовао и захвалност изразио Небојша Зеленовић, градоначелник Шапца и командант Штаба за ванредне ситуације.