Дом здравља Шабац – установа за пример у процесу акредитације

Дом здравља Шабац – установа за пример у процесу акредитације

Дом здравља Шабац јуче је посетио директор Дома здравља Лучани са сарадницима. Колеге из Лучана били су гости наше здравствене установе по препоруци Агенције за акредитацију.Како је наш Дом здравља међу ретким акредитованим установама, Агенција је нашу установу означила као показну онима који су у процесу акредитације. 

Poseta - Dom zdravlja Lučani, Šabac - Visit - Health Centre Lučani in Šabac[opis-slike opis=“Наша установа служи као пример другим здравственим институцијама у процесу акредитације.“]

Тако је посета руководства Дома здравља Лучани била прилика да се наше колеге упознају са свим оствареним стандардима и процедурама у нашем Дому здравља, као и са документацијом коју је потребно припремити током акредитације. Гости из Лучана у посети службама нашег Дома здравља уверили су се у високи квалитет наше здравствене праксе.

Чињеница да смо установа која служи за пример и чије искуство може да буде од користи нашим колегама у другим здравственим установама у Србији од изузетног нам је значаја, јер је потврда и признање за упоран, професионалан и доследан рад који одликује запослене у Дому здравља Шабац.

Погледајте више фотографија »