Наше екипе за викенд на ОСИ у Поцерском Причиновићу

Наше екипе за викенд на ОСИ у Поцерском Причиновићу

Наш Дом здравља наставља, као и претходних година, подршку активностима које промовишу здрав живот, а у које убрајамо и традиционалне Олимпијске сеоске игре, које ће овог викенда бити одржане у Поцерском Причиновићу.

Фотографија: прегледи током Олимпијских сеоских игара прошле године

Екипе наше Службе хитне медицинске помоћи пратиће ову спортску манифестацију сва три дана, а ову прилику и присуство великог броја наших суграђана, искористићемо и за акцију превентивних прегледа и промоцију здравља. Наша екипа бесплатне прегледе радиће у суботу, 24. августа, од 9 до 14 часова и у недељу, 25. августа, од 9 до 12 часова.

На терену ће бити наши стручњаци из Службе за здравствену заштиту одраслог становништва, Службе поливалентне патронаже, Службе кућног лечења, Службе за здравствену заштиту жена и Службе за стоматолошку здравствену заштиту, а контролисаћемо основне здравствене параметре – ниво шећера у крви, вредност крвног притиска и заказивати мамографске прегледе у оквиру Скрининга на карцином дојке.


Позивамо све посетиоце Олимпијских сеоских игара, мештане Поцерском Причиновића и суседних села да се са нама друже, провере своје здравље и чују савет лекара.