Почела санација амбуланте у Штитару

Почела санација амбуланте у Штитару

У амбуланти у Штитару почели су радови на санацији простора, како би се обезбедили адекватни услови за рад и лечење наших суграђана. Ову амбуланту данас су посетили представници Града, већници др Бранко Вујковић и Наташа Радовановић којо су разговарали са руководством наше установе, запосленима и мештанима. Дугорочно решење проблема је изградња нове амбуланте, нагласио је др Бранко Вујковић, наглашавајући да Град Шабац подржава иницијативе руководства које за циљ имају даље унапређење квалитета услуге и рад Дома здравља Шабац.

NAPOLJU

Послови који се раде у овој амбуланти, неопходни су да би се обезбедили основни услови за рад и лечење наших суграђана из Штитара. Ни овим радовима проблем се не решава дугорочно, јер је такво решење само изградња нове амбуланте. Град је наравно спреман да изађе у сусрет потребама наших суграђана на целој територији, али овде очекујемо и сарадњу и разумевање мештана, јер проблем представља проналазак адекватне локације. Позивам зато све житеље Штитара да нам у томе помогну, јер желимо да им здравствена услуга буде доступна у адекватно опремљеној амбуланти. Град и ДЗ Шабац су у протеклих петнаестак година изградили пет и реконструисали готово све објекте на целој територији. Како је реч о старим зградама, потребно је континуирано улагање у њихово одржавање, а на местима као што је ово или рецимо Јевремовац, потребна је изградња новог објекта.

MASJTOR

Одборница у локалном парламенту, Раденка Гајић, која живи у Штитару захвалила је Дому здравља и Граду на пруженој помоћи и подршци, уверена да ће мештани овог села и сами показати заинтересованост за решавање овог проблема и да ће се кроз партнерство пронаћи адекватно решење. 

UNUTRA PRICAJU