Представници Дома здравља из Лознице у посети нашој установи

Представници Дома здравља из Лознице у посети нашој установи

Искуства која смо стекли у процесу акредитације и успех са којим смо завршили овај посао повод су за бројне посете наших колега из целе Србије. Циљ ових посета је упознавање са нашим искуствима и пружање савета који ће колегама у другим установама користити у процесу који их очекује.

У радној посети Дому здравља Шабац овим поводом данас су били представници Дома здравља Лозница.

Тим из Лознице чинили су прим. др Нада Ђурић, координатор, Валентина Петровић, PR, Драга Тадић, главна сестра, др Александар Стријелић, начелник Гинеколошког дидпанзера, др Драга Тодоровић, начелник Службе опште медицине, др Снежана Конић, вођа Тима за одрасло становништво, др Виолета Кораћ, педијатар члан тима за децу и омладину, Марија Исаковић, начелник Техничке службе, Владимир Вићентић, вођа тима за људске ресурсе и Љиљана Ранковић члан тима за животну средину.

Они су се у разговору са представницима нашег руководства – прим. др Весном Ђурић, директорком Дома здравља Шабац, др Слађаном Каурин Милетић, помоћником директора за медицинска питања, и вмс Јованком Васић, главном сестром Дома здравља упознали са процедурама у нашој установи и њиховом применом, а потом су обишли и службе у намери да се упознају са начином и организацијом рада.