У нашој амбуланти у Варни биће отворен и огранак Апотеке Шабац

У нашој амбуланти у Варни биће отворен и огранак Апотеке Шабац

На иницијативу мештана Варне, у овом поцерском селу одржан је састанак на ком се разговарало о могућностима отварања апотеке у простору постојеће амбуланте. Са представницима ове Месне заједнице разговарали су градоначелник Шапца Милош Милошевић, директорка Дома здравља прим. др Весна Ђурић и директорка Апотеке Шабац Снежана Лукић.

Имајући у виду нашу интенцију у повећању доступности и побољшању квалитета здравствене заштите, што подразумева стварање свих неопходних предуслова за бољу услугу на подручју целе шабачке Градске управе, директорка нашег Дома здравља, прим. др Весна Ђурић дала је сагласност да се у простору амбуланте, која ради у Варни, отвори огранак Апотеке Шабац.

Градоначелник је похвалио овакве иницијативе суграђана, истичући да је један од приоритета у раду Градске управе брига о потребама свих становника Шапца. На овај начин пацијенти из Варне, али и околних поцерских села, моћи ће на једном месту да добију комплетну здравствену услугу, оцена је јучерашњег састанка.

Радови на опремању простора и отварању огранка Апотеке Шабац почињу ускоро, а житељи Варне изразили су задовољство што је њихова иницијатива прихваћена и што ће ускоро и овај вид здравствене заштите овом делу Поцерине бити још доступнији.