XVI КОНФЕРЕНЦИЈА – МАРКЕТИНГ У ФАРМАЦИЈИ

XVI КОНФЕРЕНЦИЈА – МАРКЕТИНГ У ФАРМАЦИЈИ

„Безбедност пацијената и здравствених радника – предуслов за квалитетну услугу“ је тема Конференције, одржане 18.03.2023. године у Хотелу „Слобода“ у Шапцу.

У савременој пракси пружања здравствене услуге, постоји потреба да се истовремено заштите и пацијенти и здравствени радници, као и нежељени догађаји који се односе на правилну употребу лекова и суплемената. Предавачи су професори и доценти са Фармацеутског и Медицинског факултета Универзитета у Београду, са БАТУТ-а и из фармацеутске праксе.

У фоајеу хотела организован је излагачки простор а извршни организатор Конференције је Мр.пх.спец. Ненад Радовић.

Из Дома здравља „др Драга Љочић“ Шабац, на Конференцији су присуствовали: Др Јасмина Станковић директор установе, која је презентовала рад Саветовалишта за одвикавање од пушења, које је основано у новембру 2022., ВМС Милан Алексић, ВМС Весна Гргуровић, др Ирена Селић и лекари  опште медицине, педијатрије и хитне медицинске помоћи.

Након свечаног отварања Конференције доц.др сц. Андријана Мештровић одржала је предавање „Развој дигиталне писмености фармацеута у доба интуитивног маркетинга“ а одржан је и већи број минисимпозијума фармацеутских компанија.

Носилац Симпозијума је Апотекарска установа „Мелиса“