Завршена реконструкција амбуланте у Мајуру

Завршена реконструкција амбуланте у Мајуру

Радови на реконструкцији здравствене амбуланте у Мајуру приведени су крају. У резултате рада уверили су се током данашње посете и представници Града – заменик градоначелника Шапца Немања Пајић и представници руководства установе прим.др Мирослав Поповић, в.д. директора Дома здравља, др Пантелија Стојиновић, помоћник директора за медицинске послове, др Бранко Вујковић, председник Управног одбора и прим. др Мирослав Миљешић, начелник Службе опште медицине.

– Више од 10 хиљада житеља Мајура долази у ову амбуланту. Реконтрукција значи боље услове за њихово лечење, а добри инфраструктурни услови предуслов су квалитета у нашем раду. Осим овога, значајна средства улажемо и у набавку опреме и едукацију кадрова. У свим овим важним пословима веома нам значи подршка Града, који је оснивач Дома здравља Шабац – каже прим.др Мирослав Поповић, в.д. директора Дома здравља Шабац.

GOSTI SA LEKAROM

Град је подржао иницијативу Дома здравља Шабац који је на листу приоритета у свом раду ставио управо реконструкцију амбуланте у Мајуру.

– Задатак града је да обезбеди исте услвое за живот наших суграђана, како у граду, тако и на приградском и сеоском подручју. То значи и доступност и исти ниво здравствене заштите на коју имају право и житељи Мајура. На овај начин створили смо услове да они то своје право искористе. Важно је да истакнем да је као наша подршка важна и иницијатива и ентузијазам руководства Дома здравља Шабац који одговорно пружа услуге у области примарне здравствене заштите. Уверен сам да ће услови за рад лекара сада бити знатно бољи, а тиме и услови за пружање безбедне и квалитетне здравствене заштите – оценио је Немања Пајић, заменик градоначелника Шапца.

GOSTI U MAJURU

Реконстукција здравствене амбуланте у Мајуру коштала је око 1,5 милиона динара, а радове је, из сопствених средстава, финансирао Дом здравља Шабац. У овој амбуланти тренутно три лекара раде у две смене.